Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1712

Llegeix-lo i descarrega-te'l: reconeixement per a Hestia Maresme

  • Redacció
  • Dijous, 25 Febrer 2016 16:53

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Hestima maresme

En el Tot Mataró i Maresme del 26 de febrer al 3 de març de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: reconeixement per Hestia Maresme.

El centre sociosanitari Hestia Maresme ha estat guardonat aquest 2015 amb el diploma de “Col·laborador de Mèrit” del Banc d’Ulls per a Tractaments de la Ceguesa. La Junta Rectora de l’institut Barraquer va decidir per unanimitat, i a proposta de la direcció del Banc d’Ulls, que es fes entrega d’aquest reconeixement. Ètica, proximitat, dignitat i professionalitat. Amb aquests valors es defineix el centre sociosanitari Hestia Maresme, que garanteix la millor atenció possible als seus pacients.

Ciutat 2014/2015, Hestima maresme 2

A Hestia Maresme s’ofereixen serveis d’infermeria amb atenció immediata i permanent a tots els residents, així com cures, podologia o farmàcia hospitalària. Per reflectir la proximitat amb els usuaris intenten transmetre el tracte “com a casa” amb servei de perruqueria, bugaderia, biblioteca o cuina pròpia.

L’eficàcia del Banc d’Ulls resideix en aconseguir les còrnies i teixits oculars que ja no siguin útils per tal de fer-los servir per a restaurar la visió a aquells que la tenen afectada. Hestia Maresme és el perfecte amfitrió d’aquesta eficàcia.

Especial Tot Empenta - Edició 1712 [Del 26 de febrer al 3 de març de 2016]