Especial Tot Barris - Pla d'en Boet: barri residencial, històric i lúdic (Edició 1500)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 13 Octubre 2011 18:15

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, pla d'en boet

En el Tot Mataró i Maresme del 14 al 20 d'octubre de 2011, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Pla d'en Boet: barri residencial, històric i lúdic.

La Laia l’Arquera presideix l’entrada a Mataró per la porta Laietana. I ho fa amb honor i solemnitat, perquè dóna pas a un dels barris més singulars de Mataró: el Pla d’en Boet.
Avui, més de 5.300 persones donen vida a una zona que va acollir immigrants andalusos la dècada dels seixanta i que s’ha convertit avui en un dels espais de la ciutat que concentra més població obrera.Ciutat 2014/2015, pla d'en boet 1

És fàcil reconèixer el barri i és que en són típiques les edifi cacions altes i granatoses, amb llargs passadissos oberts entremig. Uns edificis que s’agrupen i que es troben rodejats per tres rondes. De fet, el barri és limítrof amb el Polígon Industrial,
Peramàs, Cerdanyola i l’Eixample. Com altres zones mataronines, el Pla d’en Boet acull persones de diferents nacionalitats, entre les quals hi destaca la comunitat de xinesos.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris -Pla d'en Boet - Edició 1500 [Del 14 al 20 d'octubre de 2011]