Especial Tot Barris - L'Eixample: l'extensió residencial del Centre

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 19 Novembre 2015 16:04

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, Pati de Can Marchal

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 de novembre de 2015, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Eixample: l'extensió residencial del Centre.

10 de cada 10 mataronins respondrien sense dubtar a la pregunta de “quin és el barri més poblat de la ciutat?” que “Cerdanyola, sens dubte”. Tenen raó a mitges perquè si bé aquest és el gran barri de referència i a la pràctica funciona quasi com un municipi dins de Mataró, no és menys cert que l’Eixample pràcticament calca el nombre d’habitants i, per tant, és l’altre gran barri de la ciutat.
La diferència essencial és, però, que mentre Cerdanyola té molta vida interna, pròpia i de comunitat, l’Eixample és una àmplia zona residencial adossada al Centre, que literalment abraça i a rebuf del qual viu.

L’Eixample són, doncs, carrers ben parcel·lats i amb bones calçades per circular, molta –massa per a molta gent– zona blava i una combinació entre alguna casa de cós i molta construcció dels darrers 40 anys sobre antics solars industrials.  

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?

El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Peramàs - Edició 1698 [Del 20 al 26 de novembre de 2015]