Especial Tot Barris - Cerdanyola: la ciutat dels 30.000

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 08 Octubre 2015 12:21

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Barris, cerdanyola 1

En el Tot Mataró i Maresme del 9 al 15 d'octubre de 2015, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Cerdanyola: la ciutat dels 30.000.

Si Cerdanyola no formés part de Mataró, si s’independitzés, formaria el segon municipi més poblat del Maresme. Aquesta dada demogràfica, sumada al caràcter d’arrelament i a una certa autosuficiència del barri confereixen arguments a tots aquells que, sovint, diuen que són de Cerdanyola i no de Mataró, que ho diferencien.

El barri més poblat –l’Eixample quasi l’iguala– és a la vegada el més idiosincràtic, fill d’una època de creixement concret, variat socialment, d’acollida amb molta gent d’origen llunyà i obstinat en els seus serveis i la seva convivència. Per això es pot dir, no és ben bé Mataró: és Cerdanyola. 

Barris, cerdanyola 2

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Cerdanyola - Edició 1692 [Del 9 al 15 d'octubre de 2015]