El Tot Especial Senior (edició 1681)

Llegeix i descarrega't l'Especial Sèniors que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 26 Juny 2015 09:49

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, Avis 1

En el Tot Mataró i Maresme del 26 de juny al 2 de juliol de 2015, trobaràs l'Especial Sèniors: l'última etapa de la vida ha de ser la més feliç.

Portar a terme una activitat física amb certa regularitat i amb una intensitat determinada pot retardar el deteriorament del sistema nerviós encarregat de rebre, transportar i organitzar els missatges responent a determinats estímuls, com per exemple ensopegar amb algun obstacle. L’exercici aportarà, a més, entre altres beneficis, la disminució de la percepció del dolor, l’ansietat i millora de la capacitat de concentració i atenció.

Ciutat 2014/2015, Avis i esport

Després d’un entrenament fet de la manera adequada, la freqüència cardíaca, és a dir, el nombre de contraccions del cor per minut, disminueix, i la tensió arterial té també tendència a baixar.

L’esport millora la sensació de benestar i la percepció de més mobilitat. Alguns estudis han demostrat que les activitats com caminar, córrer o anar amb bicicleta afavoreixen l’augment de la massa òssia en els ancians i en casos d’osteoporosi senil.

Tot Especial Sèniors - Edició 1681 [Del 26 de juny al 2 de juliol de 2015]