El Tot Especial Bricolatge (edició 1668)

Llegeix i descarrega't l'Especial Bricolatge que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Març 2015 10:00

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015 chico midiendo

En el Tot Mataró i Maresme del 27 de març a l'1 d'abril de 2015, trobaràs l'especial Bricolatge: optar pel bricolatge són tot avantatges.

El bricolatge es pot definir com una activitat manual que es realitza en els moments d’oci i dins de la llar o domicili, que consisteix en la realització de petits treballs de diversa complexitat, generalment manuals, amb l’objectiu d’aconseguir la solució de problemes, dificultats, avaries o la possibilitat de dur a terme qualsevol projecte que es presenti a casa, amb la satisfacció personal d’haver-ho aconseguit.

Ciutat 2014/2015 chica pintando

Permet prescindir de l’activitat d’un professional que solucioni el problema, realitzant la tasca un mateix. Així el bricolatge és un tipus de passatemps no relacionat amb l’activitat laboral de l’individu que la realitza, de manera que es converteix en una activitat d’oci, en una afició o entreteniment i alhora l’ajuda a rendibilitzar els recursos econòmics, ja que s’estalvia el desemborsament dels diners que caldria pagar a un professional, si un mateix compra els materials necessaris a un preu moderat en botigues especialitzades.

Arreglar tu mateix les coses, millorar la decoració de casa, vol dir estalviar-te diners...

Tot Especial Bricolatge - Edició 1668 [Del 27 de març a l'1 d'abril de 2015]