Especial Tot Barris - Centre

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 27 Novembre 2014 15:15

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015 riera botiga

En el Tot Mataró i Maresme del 28 de novembre al 4 de desembre de 2014, trobaràs l'especial Barri a Barri Centre: el cor de la ciutat.

El Centre de Mataró és, en molts sentits, el cor de la ciutat. La part més antiga, crescuda a partir d’on l’antiga Iluro va establir la seva estructura homologable a la resta de localitats romanes. La zona establerta al voltant de Santa Maria, convertida en epicentre a partir de la creixent importància de la religió a la vida pública. El nucli vehiculat i atravessat per una Riera que agafa el nom del propi accident geogràfic que en va dibuixar el camí per acabar sent columna vertebral de la zona més idiosincràtica i reconeguda de la capital maresmenca.

No només d’antiguitat, però, viu el Centre. Avui en dia també és pol d’activitat econòmica, focalitzador de l’aposta de ciutat pel turisme i un saló discontinu però pròsper de comerços i oferta gastronòmica, cultural i lúdica.

 

Ciutat 2014/2015 can xammar

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Centre - Edició 1651 [Del 28 de novembre al 4 de desembre
de 2014]