Especial Tot Barris - Molins i Vista Alegre: tranquil·litat, vistes i connexió

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 30 Octubre 2014 10:50

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Cultura 204/2015, Molins-Vista Alegre dona d'aigua

En el Tot Mataró i Maresme del 31 d'octubre al 6 de novembre de 2014, trobaràs l'especial Barri a Barri Molins i Vista Alegre: tranquil·litat, vistes i connexió.

Molins i Vista Alegre són dos barris de naturalesa residencial, sobretot Vista Alegre, crescuts a mesura que la urbanització va anar ascendint per la part de ciutat que ja es vol acostar a la serralada pre-litoral. S’erigeixen amunt i com el propi nom d’un dels dos destaca, són miradors d’excel·lència des dels quals s’abasta tot el que és Mataró.

Molins és un dels barris populars i obrers per excel·lència, dels que han sabut trenar una convivència més exemplar i plurigeneracional. És un bon exemple de barri que viu per ell mateix, tot i la bona connexió que té –per més que trobin a faltar la línia retallada de Mataró Bus– en un urbanisme amb elements vetusts i, a la vegada, espais compartits.

Vista Alegre en canvi és, potser, la zona de més marcat to residencial de la ciutat. Un barri que té vida pròpia –no li donarem el cognom sovint impropi de ‘barri dormitori’ però que sembla influenciat per la bondat de les seves vistes per rutllar a bio-ritmes més relaxats.  

 

Ciutat 2014/2015 molins-vista alegre

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Molins i Vista Alegre - Edició 1647 [Del 30 d'octubre
al 6 de novembre de 2014]