Especial Tot Barris - Peramàs: Convivència en petit format

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 09 Octubre 2014 15:56

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015 especial tot barris-peramas 1

En el Tot Mataró i Maresme del 3 al 9 d'octubre de 2014, trobaràs l'especial Barri a Barri Cerdanyola: la república independent

Peramàs és un barri petit i acollidor que viu com a peça d’encaix entre tres dels barris més importants i populosos de la ciutat com són el Pla d’en Boet, l’Eixample i Cerdanyola. Amb aquests veïns, la comparança és difícil però també és amb contrast amb aquestes zones que trobem aquest caràcter especial del barri, de naturalesa residencial i convivencial. Una mena de ciutat en petit format, amb comerç de proximitat i un urbanisme amable.

De construcció moderna, Peramàs es jerarquitza en carrers amplis i places, fet que facilita aquesta manera de ser dels seus veïns, molt de poble proper i bon veïnatge. Un barri molt tranquil, en general.


Barris, especial tot barris-peramas 2

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

        Especial Tot Barris - Peramàs - Edició 1644 [Del 10 al 16 d'octubre de 2014]