Les imatges de la setmana, un toc de cultura

El Dia de la dona se celebra amb circ mentre Masó presentava nou disc al Clap

Veure el Tot imatges en pdf 

 

Blai Masó illamola trio presenta el seu nou treballBlai Masó Illamola Trio va passar per la Sala gran del Clap per a oferir un concert dins del cicle de Músiques tranquil·les.El trio, liderat per un veí de casa nostra, va presentar el seu nou treball, personal i original, amb un repertori amb temes que van des del jazz fins a temes amb influències llatinoamericanes. Va ser una pena que la sala no s’omplís per a l’ocasió.

Els barcelonins de Pastora passen per PrivatEl trio, format pels  barcelonins Dolo Beltran i els germans Caïm i Pauet Riba, van passar per la Sala privat per a presentar el seu nou disc “Circuitos de lujo”. El nou disc, amb un estil molt particular i únic, com el que acostumen a fer els nois de Pastora, va cridar a multitud d’espectadors, que omplien la sala i que xisclaven i cantaven les lletres dels nous temes i sobretot les dels temes de sempre.

Celebració del dia de la dona amb CircEl dia 8 de març, dia de la dona, al barri de Rocafonda es va celebrar amb  joves estudiants de Circ amb una representació amb un èxit rotund.

Túrnez i Sesé amb la seva poesiaEl concert de Túrnez i Sesé dins el marc del cicle de Músiques tranquil·les va passar per la Sala petita del Clap per oferir un concert ple de poesia i amb una ambient molt íntim.