Les imatges de la setmana

Concerts imprescindibles i una obra de teatre d’obligatòria assistència

Veure el Tot imatges en pdf 

 

Canteca de Macao omple la sala i fa saltarEls madrilenys de Canteca de Macao van presentar el seu nou disc “Camino de la vida eterna” divendres passat a la Sala gran del Clap, que en aquesta ocassió es va quedar petita, molt petita. La seva música, fusió d’ska, reggae i rumba, i el seu directe enèrgic i frenètic, va aconseguir, no només que el Clap estigués ple a petar, sinó fer saltar a tots els que eren allà.

Ha tornat la rumba catalana d’AiAiAiEl passat dissabte Ai Ai Ai va passar pel Clap dins la seva gira “Maquinolandera Tour” per a fer allò que millor se’ls dóna, disfrutar de la rumba catalana i fer gaudir al públic que era allà.El grup, que duia aturat des del 2000 després de 9 anys i 4 discos d’experiència, va tornar amb la força i el bon rotllo que els caracteritzava i que els va convertir en un referent dins la rumba catalana mestissa.

Concert de Sardanes a la Sala CabañesEl diumenge passat, la Sala Cabañas oferia un concert de Cobla, l’agrupació que posa música al ball popular català, la sardana.

La Sala estrena el seu Mètode Gronhölm particular La Sala Cabañes va estrenar la seva versió particular de l’obra de teatre amb gran èxit “El mèode Gronhölm”, els mataronins però, amb actors de la casa.