Tot imatges: Músiques de tots colors

Un dels darrers concerts a l’Arcàdia, flamenc i rock al Clap i un trio màgic al Centre Catòlic

Veure el Tot imatges en pdf 

 

Suite Momo (indi acústic) passa per l’ArcàdiaL’Agrupació formada el 2005 i procedent de Vilanova i la Geltrú va passar per Mataró. Els músics diuen estar marcats per grups com Los planetas, Deluxe o el grunge més sec i ofereixen una música que va des de post-rock fins a Radiohead o l’indie-pop més psicodèlic.El grup ha viatjat per la geografia catalana oferint els seus directes, i el passat dijous va ser a l’Arcàdia.

Els joves de Not Yet no deixen el Clap buitEls joves de Not Yet, Alex, Jordi, Carlos, Carlitos i Ruben van oferir a les 200 persones que van passar pel Clap un concert amb versions i temes propis. Els nois, que se’n sortien millor imitant que en els seus propis temes, van participar en la gravació d’una maqueta que els ha fet finalistes del Cirera Rock i van passar per Mataró, la seva ciutat, amb ganes de no decebre.  

Calima balla i fa ballarEl flament de Calima omple la sala i fa moure la gent de dalt i de baix de l’escenari. Els deu músics d’origens i arrels diferent van crear un univers personal ple d’enegia.

El músic mataroní Pere Gonzàlez amb el Magic Trio El Magic Trio del que forma part el músic mataroní Pere Gonzàlez va oferir el passat dissabte 23 de Febrer a la Saleta del Centre Catòlic un concert amb un repertori variat que va aconseguir omplir.