Tot imatges: Excentricitat dalt de l’escenari

Lidia Pujol i els Tres Tombs prrotagonistes junt amb Makeba i el sextet Poulenc

Veure el Tot imatges en pdf 

 

Lidia Pujol, excentricitat dalt l’escenariEl passat dissabte, Lidia Pujol va pujar a l’escenari del Monumental disfressada de fantasma.La cantant, en l’espectacle “Els amants de Lilith”, dóna veu a moltes de les dones que van traspassar les fronteres de la raó per deixar-se dur per l’amor. L’artista, amb una posta en escena un tant excèntrica va oferir el seu repertori a un públic  bastant escàs.

El Monumental se li va quedar gran.

La festa dels tres tombs arriba amb pocs animalsDiumenge, la popular festa dels Tres Tombs va arribar a Mataró fent moure la gent de casa seva per fer beneir els seus animals. En aquesta ocasió, els cavalls, que no eren pas gaires, van fer una mica tard, però això no va fer marxar la gent cap a casa seva. Els carrers del centre van mantenir-se plens fins que amos i animals van veure passar la desfilada pel seu davant.

Miriam Makeba recull el premi per la pauLa cantant sud-africana Miriam Makeba va regalar al públic un dels seus temes en rebre el XXVIII Premi per la Pau atorgat el passat dijous.

El Sextet Puolenc ofereix un gran repertoriUn repertori exquisit va ser el que van oferir els intèrprets del Sextet Poulenc el passat divendres al Foment Mataroní.