Tot Imatges

Les imatges de la setmana

Descarregat el reportatge en PDF

El grup “Cors Alegres” diverteix la tercera edatEl grup “Cors Alegres” va divertir de valent a tota la concurrència que va omplir el Teatre Monumental el diumenge passat a la tarda. En un espectacle de música més proper al show que no pas pròpiament al cant, els actors, també entrats en anys, van cantar i actuar en un show que, com ja havia passat setmanes enrera amb la Festa de la Vellesa, va fer que la tercera edat mostrés que també volen gresca.

IT Dansa deixa el Monumental bocabadatEls joves ballarins, sortits de l’Institut del teatre, van passar pel Teatre Monumental el passat dissabte. La companyia IT DANSA va oferir-nos  tres coreografies, amb una representació del més nou de la dansa contemporània. La primera, de la mà del coreògraf Alexander Ekman, la segona de Rafael Bonachela i la tercera de Jo Stromgren, Fièvre... com una confusió física i mental.

La Solsona del s.XIX al Foment MataroníEl passat diumenge va representar-se al Foment Mataroní l’obra de Josep Maria de Segarra “La corona d’espines” .

Mataró comença a guarnir-se per NadalEls carrers de Mataró ja comencen a preparar-se per les festes de Nadal. Els carrers s’omplen de llums, ja falta poc per poder encendre-les.