‘Mary Poppins’ a l’escola

“Ho preparàvem durant molts dies i el pati s’omplia dels pares que venien a veure’ns”

  • Redacció / Foto: Fàtima Prat
  • Dijous, 09 Octubre 2014 10:16

Foto Antiga 2014/2015, foto antiga- mari popyns a l'escola (edicio 1644)

A la dècada dels anys 60, moltes escoles preparaven un festival per celebrar el final del curs. Algunes encara ho fan actualment, però cada vegada són menys. Aleshores, era tot un esdeveniment.

En aquesta foto de finals dels 60 cedida per Fàtima Prat, s’hi poden veure les nenes del centre Mare de Déu de Lourdes, conegut popularment com Les Franceses, representant la Mary Poppins. “Ho preparàvem durant molts dies i el pati s’omplia dels pares que venien a veure’ns”, recorda. Es tractava d’un muntatge de música i dansa “que comptava amb la col·laboració de l’Enriqueta Alum” i que anava acompanyat del vestuari adequat. “Era molt senzill, fèiem posicions senzilles de dansa i el típic punta-taló”, assegura.

A la moda
L’espectacle de final de curs d’aquesta escola femenina “es va anar perdent amb els anys”, lamenta Prat. Ara bé, mentre es va fer, “es buscaven muntatges de peces que estaven de moda en aquell moment”. En aquest cas va ser el torn de la Mary Poppins, encara que en una altra ocasió van representar el Charlestone.