I tu? Tens fotos antigues? Porta-les al Tot

"Més de 1.600 instantànies han ajudat a anar fent memòria col·lectiva..."

  • Redacció
  • Dijous, 08 Maig 2014 10:59

Foto Antiga 2013, foto antiga recull (edicio 1626)

Des de fa gairebé 33 anys, una de les seccions clàssiques i irrenunciables del Tot Mataró i Maresme és aquesta, la de la Foto Antiga. Des del primer número, més de 1.600 instantànies han ajudat a anar fent memòria col·lectiva, familiar i personal de com era la ciutat.

Qui no guarda a casa, en una capsa, una fotografia de com es van trobar els seus avis el carrer que ara van reasfaltar? O l’estampa de la comunió del grup de catequesi del pare? O les sortides de Dijous Llarder a menjar la Truita, de Cavalcades, Tres Tombs i tantes altres cites que s’han mantingut fidels en el calendari local. El Tot Mataró informa del dia a dia però sempre té un ull posat en el nostre passat i, per això, publica la Foto Antiga.

Una Foto Antiga pot ser de fa 15 o 75 anys. Pot ser familiar, personal, d’una entitat, un grup o uns amics. Pot ser d’un lloc que ja no existeix i que el temps ha fet perdre o en canvi d’aquell carrer o racó que segueix avui en dia igual.

Tothom té fotos antigues i les pot compartir. Si en tens, porta-les a les oficines del Tot o envia-les via mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Si a tu t’agrada, a Mataró li interessarà.