Atletes guanyadors

"Eren els equips masculí i femení del C.A. Laietània...”

  • Laura Arias / Quim Torres
  • Dijous, 20 Juny 2013 12:56

Foto antiga, atletes guanyadors

Els nois i noies de la fotografia eren atletes del Centre Atlètic Laietània. Entre ells hi havia l’actual vicepresident del club, Quim Torres, que va ser atleta des dels deu anys fins els trenta. Ell ha cedit la imatge en la qual també apareix. “Eren els equips masculí i femení del C.A. Laietània”, informa el directiu. Afegeix que aquell any van aconseguir una victòria molt important. “Xavier Consegal va entrar nou al Laietània i la primera cosa que va fer va ser l’equip campió de la lliga catalana per primera vegada”, recorda Torres.

Dels joves que es van fotografiar i que van guanyar la temporada en van sortir, segons Torres, esportistes “de talla internacional”. Aquella va ser la primera vegada que es va assolir el títol català i amb el temps es va tornar a aconseguir en diverses temporades, “l’any passat, sense anar més lluny”, especifica el vicepresident del club. Avui dia el Centre Atlètic Laietània té equips a tots els nivells, fins i tot a primera divisió nacional.

Trobada de club

El cap de setmana passat prop d’un centenar d’antics atletes i membres del club es van trobar per recordar vells temps al voltant d’una taula rodona que va tenir lloc al Complex Esportiu del C.A. Laietània.