Estrenem més novetats al web totmataro.cat

Es potencia l’accés a les notícies més llegides i s’aplica el sistema ‘Slide Show’ a la capçalera

El portal web totmataro.cat ha estrenat avui dilluns diverses novetats, en el seu afany de millora constant i amb la idea d'afegir, ampliar i millorar serveis. El web estrena una nova capçalera on es potencia la imatge amb les notícies més destacades del dia alternant-se cada pocs segons. Es tracta d’una aplicació del sistema ‘Slide Show’ que pretén facilitar l’accés a les principals notícies del dia, així com oferir la possibilitat d’un accés més ràpid i directe a les principals informacions del dia.

 

Subscriu-te a totmataro.cat!

Aquest dilluns totmataro.cat no només estrena aquesta nova capçalera, sinó que també potencia els accessos directes a aquelles notícies més llegides i comentades buscant recalcar que és allò que més interessa als nostres lectors amb l'espai "Les més populars", molt visible a cadascuna de els seccions de la web. També estrenem un nou contingut de servei, com és la secció El Temps, molt visible ja des de la mateixa portada del nostre web i que esperem que agradi als nostres lectors.

El Marcador

No és l’única novetat, ja que des de principis de temporada la secció El Marcador es va millorar per seguir oferint amb més qualitat i de manera puntual la informació i resultats dels equips de la comarca cada cap de setmana. Aquesta secció, ara més visible a la portada del web, ha convertit totmataro.cat en la pàgina de referència d’aficionats i esportistes per saber amb la màxima rapidesa els resultats i classificacions.