Darrers dies per votar en el Concurs del Cartell Alternatiu

El proper Tot Mataró durà el cartell alternatiu per portada i els resultats del Concurs

El proper dilluns dia 20 a les dotze de la nit acaba el termini per entrar a www.totmataro.cat/cartellsantes i votar el Cartell Alternatiu de Santes dins el primer Concurs que ha organitzat el Tot Mataró i Maresme. Fins al tancament d’aquesta edició s’havien registrat més de 2.000 votacions ja que són els lectors i les lectores del Tot Mataró els que escolliran aquest cartell alternatiu que il·lustrarà la portada del proper número de la revista, l’Especial Santes del Tot Mataró, la darrera revista abans de l'habitual mes de vacances.

53 cartells es van presentar al primer Concurs de Cartells Alternatius i, d'aquests, 20 van arribar a una final en què les votacions estan for­ça renyides.Tota la informació, al proper Tot MataróLa setmana que ve, en l’especial Santes del Tot que ja durà el guanyador per portada, s’informarà del resultat final de les votacions del Concurs, dels guanyadors del segon premi i del premi del Jurat així com també de la propera convocatòria i propers concursos del Tot Mataró i Maresme.

Mentrestant, però, toca apurar i votar abans de dilluns a les 24 hores a totmataro.cat/cartellsantes on es poden veure els finalistes.