Victòria estelar del GrupClima contra el Liceo

Els homes d’Ivan Sanz van guanyar per primer cop a la història el conjunt corunyès

La sorpresa va saltar al pavelló de Cirera dissabte a la nit ja que el GrupClima va aconseguir superar el potent Liceo Vodafone. Un triomf històric, ja que el Mataró no havia aconseguit guanyar mai el conjunt gallec i que col·loca els mataronins més a prop de la zona de Copa del Rei. [Classificació de l'OK Lliga]Va ser un partit intens, iniciat amb molt de respecte, però que es va començar a posar de cara amb un gol de falta directa de Jordi Bartrés, i un segon abans del descans de Marc Navarro de xut llunyà. Dos gols que van sorprendre el conjunt gallec, que va sortir amb més pressió defensiva a la segona meitat, però encara es va trobar amb un tercer gol dels mataronins, obra de Roger Arnau després d'un embolic dins l'àrea rival. No era el dia dels homes de José Querido, que poc a poc es van anar veient impotents de superar el porter local –van fallar tres penals–, i no van marcar fins que faltaven cinc minuts pel final. Aquesta falta d’encert dels gallecs i la inspiració de Pere Anton sota els pals, no va permetre als gallecs continuar amb la remuntada, deixant via lliure per un nou triomf dels homes d’Ivan Sanz que destacava al final la gran actitud del seu equip.

GRUPCLIMA MATARÓ 3-1 LICEO VODAFONE

GrupClima MATARÓ

Pere Antón Martínez, Roger Arnau (1), Jordi Bartrés (1), Marc Navarro (1) i Roger Rocasalbas; Xavi Gonzàlez i Miquel Calero.

LICEO Vodafone

Llaverola, Lamas, Gende, Payero i Alves; Álvarez, Alen i Galvani.

Àrbitres

Valverde i Gómez.

Marcador

14' BARTRÉS de falta directa (1-0); 23' NAVARRO (2-0); 30' ARNAU (3-0); 44' Galvani (3-1).