Antonio Avellaneda, campió de Catalunya de taekwondo

El passat 22 de desembre, Antonio Avellaneda va obtenir el títol de campió de Catalunya de taekwondo al Palau de la Mar Bella de Barcelona. Avellaneda és professor del gimnàs Taekwondo Calzada de Mataró i del Sant Cristòfor de Premià de Mar. En el campionat de Catalunya va guanyar els quatre combats que va disputar, derrotant en la final a l’actual campió d’Espanya, Javier Marrón.

Anteriorment, Avellaneda ja havia guanyat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, el passat dia 2 de desembre. En aquesta competició va combatre amb els representants d’Andorra, Italia i França, guanyant a aquest darrer a la final. Els dies 1, 2 i 3 de febrer representarà a la selecció catalana a Vitòria, als Campionats d’Espanya de taekwondo, on intentarà batre de nou a l'actual campió.