Els mataronins Tabarka fan gaudir el Clap

Unes cent persones al Clap en un divendres de pont

Mal dia el passat divendres 25, situat enmig d’un pont de Sant Joan, per fer un concert i, a pesar d’això, els mataronins Tabarka van aconseguir reunir un centenar de persones a la sala de concerts Clap. Els que hi van anar van poder passar una bona estona amb un grup in crescendo, que va fort i està trepitjant últimament amb molta força diversos escenaris de Catalunya, portant arreu el nom de Mataró.

Barrejant amb encert el pop i el rock amb, sobretot, la rumba i el flamenc, la proposta de Tabarka ens porta a navegar per terres del sud, amb un regust especial que ens recorda el sabor de Triana amb una perfecta comunió de les veus i la guitarra. La barreja d’estils, tots enganxosos deriva de la una unió compacta dalt l’escenari on els de casa nostra es mostren com músics brillants amb demostracions conjuntes i individuals d’un savoir faire admirable.

Format anys enrera de la trobada dels germans Jiménez amb els germans Lucas, Tabarka ha crescut recentment de la mà de noves aportacions com poden ser el guitarrista Joan Barranca. Amb tot, no és difícil aventura’ls-hi un bon futur perquè són gent que engaxa amb la seva fòrmula musical, perquè funcionen a la mitja distancia i perquè, de la manera que treballen fora i dalt l’escenari com van fer al Clap en el seu segon bolo allà, els resultats, brillants, cauran pel seu propi pes.