El correfoc i Mr. Face encenen la darrera nit de les Festes de Peramàs-Esmandies

El passat dissabte a la nit, en plena revetlla de Sant Pere, el barri de Peramàs-Esmandies va viure i sentir la festa com poques vegades ho havia fet. En una última nit que podríem titllar d’explosiva, les guspires del correfoc i les ballaruques del grup maresmenc Mr. Face es van complementar de forma fantàstica.

Així, al punt de les deu de la nit va iniciar-se el correfoc que va omplir de corredisses i espurnes tots els carrers del barri al llarg d’un recorregut quilomètric. L’anècdota del dia la va protagonitzar la Momerota que, relliscant, va fer una vertical mai vista.

Quan s’acostava la mitjanit, Mr Face & la Comissió van saltar a l’escenari per oferir tres hores del seu repertori típic. Les versions més divertides de clàssics del blues i altres estils van animar de valent el nombrós públic que es va concentrar a la part baixa de la Ronda O’Donnell. Amb la segona revetlla en una setmana i els pocs actes del Diumenge es van donar per finalitzades les Festes d’aquest barri mataroní que, una vegada més, ha destacat per l’empenta i la participació veïnal a l’hora d’organitzar events diversos.

Cugat Comas // Freqüència Iluro