Mataró camina per l'Alzheimer

Es tracta d’una marxa benèfica, solidària i popular



La marxa per l’Alzheimer és una iniciativa que neix amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i conscienciar la ciutadania de la malaltia. Es tracta doncs d’una caminada popular que, en cap cas, té finalitat competitiva.

L’EMPA solidària, principal però no exclusiva organitzadora de l’acte benèfic, ha dissenyat un itinerari que té el seu punt d’inici a l’Ermita de Sant Simó. A les 8 hores del diumenge dia 21, es donarà el tret de sortida i no serà fins a dos quarts de dues quan els actes es donin per conclosos. Seràn més de 4 hores i 15 quilòmetres de caminada que passaran per llocs tan emblamàtics com Sant Miquel, l’Ermita de Santa Rita, el Parc Central i la Plaça Santa Anna, on finalitzarà l’itinerari.

Però els actes no acaben aquí. A part de la marxa solidària, des de les 10 i fins dos quarts d’una, al Parc Central i la Plaça Santa Anna, nens i grans podran gaudir de jocs, concerts, rondalles i balls. Per saber més En la seva primera edició, la caminada per l’Alzheimer, compta amb la col·laboració de més de 150 ciutadans que faran d’aquesta caminada una gran festa de la solidaritat. Per a poder participar només és necessari inscriure’s en qualsevol del punts que s’ha disposat i pagar 6 euros. Els inscrits tindran una samarreta de regal que lluiran durant la marxa, l’esmorzar i diferents obsequis i regals. Més informació www.caminaperlalzheimer.com