Terrassa i Manresa se sumen al projecte Cases de la Música

Dues ciutats s’incorporen a la oferta de Cases de la Música nascuda a Mataró augmentant el número total fins a 5


Terrasa i Manresa han entrat a formar part del exclusiu i, encara recent, grup de les Cases de la Música. El passat 16 de setembre es va presentar oficialment al Palau Marc de Barcelona el projecte Cases de la Música, juntament amb les dues noves incorporacions. A l’acte, es va posar de manifest la coparticipació que Les Cases pretenen instaurar amb les institucions públiques. De fet, el finançament del nou model de gestió cultural, es repateix entre el Departament de Cultura de la Generalitat, l’ajuntament de la ciutat on es situa La Casa i l’empresa privada que ho gestiona.

Mataró, capdavantera del projecte

Les Cases de la Música és un projecte que va néixer ara fa tres anys al Clap de Mataró. Amb l’objectiu de transformar la realilitat musical de les ciutats i els seu entorn, La Casa de la Música a Mataró ha creat el Discconcert i la Batucada Jove. A més, dóna el suport a les entitats i les iniciatives ciutadanes. Mataró s’eregeix com a capdavantera del projecte cultural amb l’intenció d’enfortir el teixit musical i apropar la cultura als joves a través d’un oci de qualitat.

I ja son 5!

Encara que Mataró va se la primera en  inscriure’s en la iniciativa a dia d’avui són quatre Cases més les que la acompanyen. La Salamandra de l’Hospitalet i La Mirona de Salt foren les següents en unir-se al projecte. Aquesta setmana, Terrassa i Manresa han acabat de completar el grup que, per ara, consta de 5 membres.