Derbi comarcal entre dos equips que estan a la cua

Novè partit entre Mataró i Masnou amb clar domini històric local

  • Divendres, 30 Novembre 2007 12:23

Diumenge a la tarda hi ha derbi comarcal al Camp Municipal d’Esports de Mataró, ja que el CE Mataró rep el Masnou. Serà aquest el novè enfrontament entre els dos equips, tot i que només dos dels vuit partits jugats fins ara ho han estat a 3a Divisió, i han acabat en ambdós casos amb victòria de l’equip groc-i-negre pel mateix resultat de 2-0, el primer va ser la temporada 80-81 i el segon la temporada passada.

Ara els dos equips necessiten els punts, però el Mataró ha de fer valer que juga a casa per sumar la seva quarta victòria, davant d’un equip que fins ara ha guanyat dos partits com a visitant: a Sant Boi i a Palamós.La temporada passada victòria local. El partit va servir perquè el Mataró sumés el quart partit sense encaixar cap gol. Van marcar Kiku Rimblas i Nando a la sortida de dos córners.

        Balanç històric        Mataró- Masnou    Local     Empat    Visitant      5            1            2

15a jornada (2 desembre)

Reus- Palamós   Banyoles- CassàVilanova- Pobla Mafumet   Igualada- RapitencaBarcelona B- Santboià   MATARÓ- MasnouBlanes- Manlleu   Manresa- Sant AndreuBalaguer- Europa   Castelldefels-Premià