El Mataró es desplaça a Sant Boi

Aquell camp és força favorable a l’equip groc-i-negre

  • Divendres, 23 Novembre 2007 12:54

Després d’haver trencat la ratxa negativa davant la Rapitenca en un partit on va canviar l’actitud dels jugadors, però també la sort de l’equip -recordem aquell pal visitant amb empat a un al marcador!-, ara ha d’arribar la confirmació en un camp com el del Santboià que en els darrers temps ha estat força favorable als interessos mataronins. Però no serà fàcil ja que al davant es trobarà amb l’equip vermell que ve de guanyar per 0-2 al camp del Blanes, una de les revelacions del campionat. Però, curiosament, allà hi han guanyat els altres dos equips maresmencs, el Masnou (0-1) i el Premià (0-2), per tant... perquè no pot fer-ho el tercer?

I mentrestant el Mataró a l’espera del que facin Masnou, Balaguer, Manlleu, Banyoles o Vilanova per tal de veure si ja es pot sortir de la zona de descens, per anar tenint una mica més de tranquil·litat per treballar.

14a jornada (25 novembre)

Reus- CastelldefelsPalamós- BanyolesCassà- VilanovaPobla Mafumet- IgualadaRapitenca- Barcelona BSantboià- MATARÓMasnou- BlanesManlleu- ManresaSant Andreu- BalaguerEuropa- Premià

El darrer enfrontament amb Creixell va acabar amb 0-0En les tres darreres temporades el Mataró ha sortit imbatut de Sant Boi. La temporada passada amb un empat a 1 gol, fa dues amb una victòria per 1-2 i fa tres, en la darrera temporada de Creixell a Mataró, amb un empat a zero, inclòs en una ratxa excepcional d’aquell equip que va estar dotze partits sense perdre fora de casa. Van jugar: Miguel Àngel, Jose, Manolo Jiménez, Ballús, Lluís, Fernando, Óscar, Jonathan, Àngel, Molina i Sauras.

       Balanç històric      Santboià - Mataró     Local         Visitant    4          3 empats i 5 victòries