El Mataró rep la Rapitenca

Evidentment als groc-i-negres només els val la victòria

• Divendres, 16 Novembre 2007 13:28

La derrota a la Pobla de Mafumet ja deixa el Mataró en una situació crítica de la qual no serà fàcil sortir perquè ja se sap que quan s’agafa la mala ratxa tot surt malament. Diumenge a la tarda ha de canviar per damunt de tot l’actitud dels jugadors si es vol guanyar la Rapitenca, un equip que està anant a més i que després d’un mal inici ja ha pujat fins la setena plaça.

13a jornada (18 novembre)

Banyoles- ReusVilanova- PalamósIgualada- CassàBarcelona B- Pobla MafumetMATARÓ- RapitencaBlanes- SantboiàManresa- MasnouBalaguer- ManlleuPremià- Sant AndreuCastelldefels- Europa

Serà el quart Mataró- RapitencaAquest serà el quart matx entre els dos equips. El primer s’havia jugat la temporada 1955-56 i havia acabat amb 5-1 favorable als locals, en un anomenat “Torneig de permanència” que es jugava al final de la temporada entre els darrers equips de 3a i els primers de la categoria de sota on estava la Rapitenca.

A les dues darreres temporades, ja a 3a Divisió, els resultats han estat d’1-0 la temporada 2005-06 amb gol de d’Àlex Delmàs i 0-0 la temporada passada en un partit avorridíssim i del qual el titular va ser “Empat a res”.

Balanç històric    Mataró - Rapitenca    Local         Visitant      2                0