Joan Pera torna a fer 'La Extraña Pareja'

Antonio Dechent serà el nou company a l'obra que es representarà al Teatre Condal a partir del 16 de setembre

  • Redacció - ACN
  • Dimecres, 19 Març 2014 13:51

La extraña Pareja

L'actor Antonio Dechent serà el nou company de Joan Pera en la representació de la comèdia 'La Extraña Pareja' que arribarà a l'escenari del Teatre Condal a partir del 16 de setembre. Durant molts anys el company de Pera en aquest muntatge -i en molts altres espectacles- era Paco Morán, que va morir al juliol del 2012. "Volíem un molt bon actor i que hagués fet molt teatre i que tingués una presència cinematogràfica i televisiva", ha apuntat el vicepresident d'Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González.

Joan Pera ha admès que és tot un repte tornar a portar l'espectacle de Neil Simon a l'escenari. "És complicat i difícil", ha dit, al temps que ha remarcat l'èxit que va tenir el muntatge. "Les ganes sí que hi són perquè la comèdia és molt bona i la situació actual del país és boníssima per fer una 'Extraña Pareja' perquè hi ha una estranya parella general de tot". L'actor català ha reconegut que no va ser fàcil trobar l'actor que interpretés el paper que durant mots anys havia portat al damunt de l'escenari Paco Morán. "Vam picotejar per tots els estaments i vam arribar a la conclusió que s'havia de trobar un bon actor", ha afegit.

Dechent ha assenyalat que ara han de trobar el feeling entre els dos, però tampoc sense forçar res: "Nosaltres farem el que està escrit a la comèdia, però suposo que hi haurà algun gag que van escriure els mateixos Morán i Pera". "El que sorgeixi serà per si sol i tenim encara molt temps", ha afegit. L'actor sevillà ha dit que li té respecte a Joan Pera ja que arriba "verge" a la funció, mentre que l'actor català l'ha fet moltes vegades. Tot i això, el tranquil·litza que li "encanta" 'La Extraña Pareja'.

Félix (Joan Pera) és un home de mitjana edat, meticulós i obsessionat amb l'ordre i la neteja, que és expulsat de la seva llar familiar per la seva esposa. En aquest context, Félix recorre al seu amic Óscar (Antonio Dechent),per poder compartir pis. El problema arriba quan Félix descobreix que el caràcter d'Óscar és diametralment oposat al seu.