Bosch i Triola aspiren al Premi Butaca a millor actor

Ja es pot votar pels dos mataronins a través de la web del certamen

  • Redacció
  • Dimecres, 23 Octubre 2013 11:21

Triola i Bosch premis butaca

Dos actors mataronins estan nominats als Premis Butaca de Teatre de Catalunya a la categoria de millor actor. Són Jordi Bosch pel seu paper a l’obra ‘Blackbird’ i Albert Triola per ‘Smiley’ que competiran amb Pol López per 'Ivan i els gossos', Eduard Farelo per 'L'onada', Pablo Derqui per 'Roberto Zucco' i Toni Gomila per 'Acorar per aquest premi a millor interpretació masculina. Els Premis Butaca ja han obert les seves votacions per tal de decidir quines han estat les millors produccions escèniques que s'han vist al nostre país la darrera temporada i als artistes nominats. Es pot votar a través de la seva web www.premisbutaca.cat, fins el proper dimecres 26 de novembre.


Les obres 'Els Feréstecs' i 'Barcelona' han acaparat set nominacions en la 19a edició del Premis Butaca de Teatre de Catalunya, que s'entregaran el proper 3 de desembre a la Sala Tallers del TNC. Per sota, i amb cinc nominacions, destaca el musical 'T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré'. I amb quatre nominacions als guardons hi trobem 'El Nom', 'L'onada', 'La Bête', 'Smiley' i 'El principi d'Arquímedes'.

El Premi Honorífic es dirà Anna Lizaran

Enguany, els Premis Butaca estrenen en la seva 19a edició un nou nom pel Premi Honorífic que es concedeix cada any, que passarà a dir-se a partir d'ara Premi Honorífic Anna Lizaran en honor a la recentment desapareguda actriu. El nom de la persona que rebrà el reconeixement aquest any es farà públic al llarg del mes de novembre.