Barragan proposa ‘Superstars 1’ per oblidar la crisi

L’espectacle al Casal l’Aliança és ple d’humor i està ambientat en la vida real

‘Superstars 1’, el darrer espectacle de Barragan, arriba aquest cap de setmana a El Casal a Mataró. Josep Maria Rubio porta a la ciutat un muntatge ple d’humor que té com a principal objectiu deixar de banda, durant una estona, els maldecaps de la crisi. Es podrà veure a El Casal avui divendres 30 de novembre.

L’humorista Barragan aterra a Mataró avui divendres amb ‘Superstars 1’, un muntatge ideat principalment perquè el públic rigui i s’ho passi bé. Josep Maria Rubio, qui s’amaga darrere d’aquest personatge mític, ha creat un espectacle ple d’humor que vol deixar de banda la crisi i els maldecaps que comporta. Amb aquesta premissa, Barragan recrea dos personatges del món real perdedors i alhora optimistes que intenten fer front a la seva misèria mitjançant la imaginació. Barragan i Rai BorrellAquesta vegada, Barragan no sortirà sol, sinó que s’acompanya de Rai Borrell, actor i cantant a teatre, televisió, publicitat i cinema. Ambientat en el món real, els dos personatges transporten el públic en tot moment a concursos i entrevistes, entre altres.L’espectacle ‘Superstars 1’ és una iniciativa de Fabrés Produccions amb l’Aliança.

Figura míticaPere Barragan és el personatge darrere del qual s’amaga Josep Maria Rubio. Decorador i publicista, Rubio va decidir crear el personatge que el va dur a l’èxit a mitjans dels anys 80’. Llavors, surgeix el doctor Bar­ragan, conegut per la seva salutació ‘hola como étamo’, per la seva caracterització amb bata vella, boina rasa i ulleres gruixudes i per explicar acudits verds. Barragan va descobrir la seva identitat l’any 2008 al programa ‘El Hormiguero’, quan va transformar-se en directe i va revelar el seu nom real. Tot i així, al llarg de la seva carrera ha treballat a la ràdio, la televisió i el cinema, on destaca la seva aparició a la saga ‘Tor­rente’. És especialment recordada la seva participació en el programa humorístic d’inicis de la dècada dels noranta ‘No te rías que es peor’, al costat d’altres humoristes com Pedro Reyes o Marianico El Corto.