Màrius Serra omple Can Palauet en l'acte institucional de Sant Jordi

Aquest dilluns dia 22 d’abril va tenir lloc a Can Palauet i amb motiu de la diada de Sant Jordi, l’Acte Acadèmic institucional a càrrec de l’escriptor Màrius Serra, sota el títol “Català a l’atac”. L'acte va ser presidit pel Sr. Remigi Herrero, president del Patronat Municipal de Cultura, i el director d’Òmnium Cultural, Sr. Toni Civit, va fer una petita glossa de l’escriptor.

Màrius Serra és enigmista i novel·lista. Signa els mots encreuats de La Vanguardia i la columna d’enigmística al diari Avui. Ha escrit obres de ficció i després de l’èxit de “Verbàlia”, enguany ha publicat “verbàlia.com”, que es tracta d’un recorregut enigmístic ple de jocs i definicions divertides.

I és precisament d’això del que va versar la seva xerrada. Tots els assistents que omplien la sala d’actes de Can Palauet, van gaudir d’allò més i van escoltar amb fascinació les propostes de Màrius Serra, que van ser una defensa del seu programa: invitació a exercitar l’enginy verbal, a jugar amb el verb, a gaudir llegint i -com diu en el subtítol del seu llibre- tal vegada escriure.

En definitiva que si volem ser un bons “verbívors” hem d’utilitzar el llenguatge, jugar amb ell, buscar totes les possibles opcions que ens ofereix ja que és el llenguatge verbal el que ens permet tenir una entitat diferenciada. Va ser doncs una conferència de contingut dens però amb una exposició feta amb enginy i claredat que va arribar a tothom.

Redacció