El concert més country i breu del Springsteen català

Manel Fuentes visita Privat en una festa de presentació del nou treball de Bruce Springsteen

Gairebé tothom coneix el popular periodista Manel Fuentes (actual conductor del programa ‘Caiga quien caiga’), però el que molta gent no sap és que aquest showman també té la seva faceta com a cantant. I és que la seva admiració per Bruce Springsteen l’ha portat per diversos escenaris interpretant les cançons del seu estimadíssim Boss. El de Privat n’és un, amb el que manté una relació molt especial, ja que ha visitat la sala en múltiples ocasions. En aquest cas, però, Fuentes comptava amb un acompanyament d'excepció, la Vella Dixieland, tota una llegenda del jazz català.

L’última cita va ser divendres passat, aprofitant l’estrena del nou CD i DVD de Bruce Springsteen el proper dia 5 de juny. Així, el llançament de ‘Live in Dublin’ va servir d’excusa per poder tenir, un cop més, a Fuentes actuant a la nostra ciutat.

Manel Fuentes va oferir un concert molt més breu que en altres ocasions, va durar escassament una hora. A més, el  showman no va estar tant comunicatiu amb el públic com en les seves visites anteriors, i a penes es va dirigir als assistents. Malgrat tot, el concert va convèncer el públic que es va congregar a la sala, i és que el carisma del cantant i la qualitat dels músics que l’acompanyaven, no van decebre.Els temes més countries del BossEls ritmes countries del que fins ara era l’últim treball del Boss van marcar la tònica general del concert. Menys afortunats van ser els amants dels temes més rockers del cantant, que gairebé no van aparèixer, com tampoc ho van fer aquells clàssics que han catapultat Springsteen a convertir-se en el Boss. Això sí, seguint l’actual ratxa en alça de les cançons gòspel, Fuentes va interpretar el clàssic d’aquest gènere ‘Oh when de saints’ juntament amb la veu femenina de la Vella Dixieland.

En conclusió, un concert que tot i que no ha estat la millor visita de Manel Fuentes a Privat, sí que va servir per fer passar una bona estona a tots els amants de Bruce pocs dies abans de poder escoltar el seu nou àlbum.