L’associació cultural Marrinxa organitza un Ball de Festa Major

El ball tindrà lloc el dimecres 26 a partir de les 22:30 a la Plaça de l’Ajuntament

L’associació cultural Marrinxa amb col·laboració amb la Casa de la Música Popular i la Taverna Atzucac organitzaran un Ball de Festa Major alternatiu. El ball tindrà lloc el dia 26 de juliol a Plaça de l’Ajuntament i començarà a les 22:30.  A part dels concerts hi haurà servei de bar a preu populars, entrepans calents i begudes de la terra.

El ball consistirà en l’actuació de quatre grups catalans de diferents tendències musicals. La rumba la posarà Dijous Paella, una formació barcelonina amb una secció de vents de fusta que ens recorda la cobla. Després vindrà el Hip Hop de AT-Versaris. Més tard vindran els ritmes jamaicans amb el toc català de les nostres gralles tot amenitzat amb les lletres reivindicatives del grup Kàtiva de Vilassar de Dalt, i per acabar la festa la contundència i la tralla d’Adiktes al Bar des d'Arenys de Munt.

Marrinxa vol recuperar la tradició catalanaL’agrupació Marrinxa és una associació cultural que va néixer ara fa pocs mesos amb l’objectiu de fomentar i potenciar la cultura tradicional i festiva catalana. D’aquesta manera l’associació vol promoure exposicions d’artistes locals i de fora, oferir festes i fires de manera gratuïta i recuperar les tradicions catalanes.