Miguel Poveda arriba a Mataró

Diumenge a les 22 hores actuarà Miguel Poveda al teatre Monumental

Diumenge 25 de juny Miguel Poveda presentarà el seu últim treball a Mataró. El concert tindrà lloc diumenge a les 22 hores al Teatre Monumental. Aquest concert està dins de la gira que farà el cantant  pels diferents municipis de la Diputació de Barcelona.

Per aquesta gira Poveda estarà acompanyat de sis músics i el concert consta de dues parts, a la primera Miguel farà un viatge pel cant més clàssic i a la segona presentarà el seu nou disc “Desglaç”. Aquest últim treball del cantant és un recull de poemes d’escriptors catalans narrats per Miguel en català acompanyats amb melodies de jazz, tango o flamenc.

L’ODA promou la gira de Miguel Poveda A més de Mataró Poveda ja ha actuat a l’Hospitalet, i actuarà a Rubí, Cerdanyola del Vallès, badalona, Sant Boi, Manlleu, Mollet, Sant Cugat, Vilafranca del penedès i tancarà la gira al novembre a Viladecans. Aquesta gira és un iniciativa de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona (ODA). L’ODA és un servei cultural de la Diputació que es va crear l’any 1996 per donar suport a les programacions artístiques dels ajuntaments de la província, mitjançant la difusió de la musica, el teatre o la dansa.