El Vermut Musical acull la proposta d'Arnau Fadó & The Fellows Band

El concert serà diumenge, 22 de desembre al migdia, a la plaça de Pi i Margall, al barri de l'Havana

  • Berta Seijo // Foto: Casa de la Música
  • Divendres, 20 Desembre 2019 12:49

Cultura 2019, arnau fadó&the fellows band

Aquest diumenge, dia 22 de desembre al migdia, els amants del vermut i de la música en directe tenen una cita que no es poden perdre. Parlem del concert que oferiran Arnau Fadó & The Fellows Band a la plaça de Pi i Margall, ubicada al barri de l'Havana.

El retrobament

La banda, tal com la coneixem actualment, va sorgir al mes de juny, quan Fadó, Joan Fité i Genís Varela van tornar a tocar plegats després d'una temporada sense fer-ho. "Temps enrere havíem format un grup que es va dissoldre i llavors cadascú va seguir amb els seus projectes personals", explica el cantant.

En altres paraules, mentre Fité i Varela feien les seves incursions en el món de la música amb bandes com Andana o Ital Sound, Fadó va seguir component. "Vaig anar recopilant algunes lletres i acords, fins que a l'estiu els tres vam decidir que potser seria maco treballar les cançons una a una", explica.

D'aquí va néixer el projecte Arnau Fadó & The Fellows Band, que actualment té un quart integrant: "La novetat és que s'hi ha sumat Pau Samper a la percussió perquè necessitàvem una mica més de ritme".

Arnau Fadó & The Fellows Band - "Una de Sant Jordi" (2019)

Pop i indie alhora

"Nosaltres fem música d'autor, indie, amb un rerefons una mica més pop", descriu Fadó. De fet, el vermut musical és un dels primers concerts en els quals presentaran les seves noves cançons, amb un directe format per baix, guitarra, percussió, teclats i veu.

El cantant reconeix que, com a banda, no s'han marcat "grans objectius a curt termini". "Jo soc de Mataró, però ara mateix estic vivint a Madrid, llavors assagem una mica de tant en tant i és força complicat venir a tocar molt sovint a casa", assegura. En aquest sentit, el seu desig més immediat és "arranjar totes les cançons i poder-les gravar", afegeix.

El Vermut Musical
És una proposta de la Casa de la Música i de les associacions de veïns de la ciutat per gaudir dels diumenges.