The Ramblers enceta una nova temporada del Músiques Tranquil·les

La formació, que interpreta clàssics del 'rhythm and blues' i del 'soul jazz', actua avui al Teatre Aliança

  • Redacció // Fotos: Cedides
  • Dijous, 12 Setembre 2019 08:43

Cultura 2019, ramblers

Les Cases de la Música segueixen apostant per una de les iniciatives amb més èxit a Mataró: el cicle Músiques Tranquil·les. Aquest any, la temporada arrenca dijous 12 de setembre amb un concert molt esperat pels amants del rhythm and blues i del soul jazz. I és que ja està tot a punt perquè pugin a l'escenari del Teatre Aliança The Ramblers, resultat de la fusió de cinc músics amb una llarga trajectòria en bandes com Los Mambo Jambo o A Contra Blues.

La unió fa la força

Jonathan Herrero (veu), Anton Jarl (bateria), Matías Míguez (baix), Fernando Tejero (teclat) i Héctor Martín (guitarra) són els responsables d'aquest projecte, que va arrencar el 2017. Des de llavors, The Ramblers s'han encarregat de donar forma a aquesta proposta musical fins a poder publicar el seu primer disc, Let it go, amb quatre temes propis i una versió. Abans del Músiques Tranquil·les el grup ha actuat en cites rellevants de l'escena del jazz i del blues com el Festival Blues Barcelona.

Fusió de músics: Els cinc components de The Ramblers tenen una llarga trajectòria com a músics en grups com Los Mambo Jambo o A Contra Blues.

Cultura 2019, ramblersUna tardor plena de concerts

Les actuacions, però, no s'acaben aquí. Aquesta nova temporada també portarà artistes d'estils ben diferents, com Ual·la (10 d'octubre), Gessamí Boada (7 de novembre) o Rusó Sala (5 de desembre).
No obstant això, hi ha dos grups que ja han tingut l'oportunitat d'oferir el seu directe a Mataró i que tornen amb ganes de repetir. Parlem de Joan Dausà i Mishima, bandes que actuaran al Teatre Monumental el 23 de novembre i el 13 de desembre, respectivament.

Cultura 2019, ramblers