Joan Dausà i Mishima completen la programació de tardor del Cicle Músiques Tranquil·les

Les Músiques Tranquil·les surten del Casal i arriben al Teatre Monumental

  • Marina Alaminos / Fotos cedides
  • Dimarts, 23 Juliol 2019 09:40

Joan Dausà

Joan Dausà i Mishima són els plats forts del Cicle Músiques Tranquil·les d’aquesta tardor. A més, el cicle recupera l’essència dels orígens, que oferia programació en diferents espais de la ciutat. I és que les Músiques Tranquil·les surten del Casal de la mà de dos referents de l’actual panorama musical català.

La cançó d’autor de Joan Dausà arriba a Mataró en el marc de l’Eufòria Final, els cinc concerts finals de gira. ‘Ara som gegants’ marcarà un abans i un després en la carrera de Dausà, que actuarà el 23 de novembre al Teatre Monumental.

Joan Dausà ha anunciat una pausa de dos anys per agafar aire i compondre les cançons que veuran la llum durant el 2021.

Després de més de dos anys de gira, on han sonat èxits com ‘Tot anirà bé’ o ‘La gran eufòria’, el de Sant Feliu ha anunciat una aturada musical fins l’any 2021 per preparar noves cançons. Dausà celebra també l’èxit d’‘Una altra manera de viure’, cantada amb Santi Balmes i Maria Rodés, i el premi Enderrock al millor artista del 2018. També ha rebut el premi Enderrock del públic al millor disc de cançó d’autor de l’any i els premis Soundie han reconegut ‘La gran eufòria’ com el millor videoclip en català del 2018.

Mishima

El 13 de desembre serà el torn de Mishima, també al Teatre Monumental, i el seu últim àlbum ‘Ara i res’. La banda celebra vint anys en un moment esplèndid, presentant un gran disc de maduresa i retent homenatge al repertori que els ha dut fins on són avui. David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) arriben a Mataró consolidats com un dels millors grups pop del panorama musical català, marcat per èxits com ‘My whole life crying’ o ‘Qui més estima’.

El Cicle de Músiques Tranquil·les també acollirà els concerts de The Ramblers (12 de setembre), Ual·la (10 d’octubre), Gessamí Boada (7 de novembre) i Rusó Sala (5 de desembre) al Casal de l'Aliança.