El Foment salva el Cicle de Música Clàssica

Per motius aliens a l'organització, enguany no es podran fer concerts de música en viu a l'espai del Foment, fet que ha obligat a buscar espais alternatius.

  • Anna Galdón // Fotos:cedides
  • Dijous, 31 Gener 2019 00:00

Cultura 2019, cicle musica antiga-foment

Per motius aliens al Foment Mataroní, aquest 2019 alguns dels concerts programats pel Cicle de Música Clàssica hauran de trobar un espai alternatiu. Així ho ha lamentat Antoni Vilà, programador del Foment, durant la presentació de la temporada, organitzada conjuntament amb la Direcció de Cultura.

Vilà ha aprofitat l'avinentesa per agrair a les entitats de la ciutat la predisposició que han mostrat a l'hora de cedir els seus espais perquè tots els concerts es puguin celebrar. Gràcies a aquests canvis, apunta Vilà, la programació es podrà portar a terme “sense gaires variants en comparació a les anteriors”.
Així, els concerts programats, adreçats al gran públic, es podran veure tant a la Sala petita del Foment com al Teatre Monumental o a l’Escola Maristes Valldemia.

Cultura 2019, cicle musica antiga-foment

Catorze concerts

En total hi ha programats catorze espectacles de diferents estils musicals. El programa està dividit en tres grans blocs: el XVII Cicle de Concerts Simfònics, el XIV Cicle de Concerts de Cambra i el XV Cicle de Sarsuela.
Destaquen els dos concerts de l'Orquestra de Mataró i els de l'Orquestra de Terrassa i l'Aula Lírica, la representació de La Traviata de Verdi, l'òpera Maruixa o el concert de cambra d'Arcattia. Altres noms propis són els del Quintet +1, Bassal & Piqué, Mireia Pintó, Jaume Torrent, Susanna Crespo o Vladislav Bronevetzkt.

Venda d'entrades

Les entrades es poden comprar al Foment, a la Direcció de Cultura, així com a les respectives pàgines web. També hi ha abonaments pel cicle de sarsuela (adquiribles al Foment) i descomptes per als socis del Foment, el Club Tr3sC, Òmnium, jubilats, abonats al Teatre Monumental, Carnet Jove, Carnet Blau i persones amb mobilitat reduïda.