Nadal líric amb Josep Fadó i Olga Kobekina

Gala de Nadal aquest divendres a l'Ateneu de la Fundació Iluro

  • Divendres, 21 Desembre 2018 12:05

Cultura 2014/2015, josep fadó

L’Ateneu de la Fundació Iluro es vesteix de gala aquest divendres 21 de desembre per acollir una de les propostes nadalenques més originals: la del concert que oferiran el tenor mataroní Josep Fadó i la pianista russa Olga Kobekina. 

Una ocasió única per celebrar l'arribada de les festes i veure en directe aquests dos intèrprets en la que és la gran cita lírica del Nadal a Mataró.
La poderosa veu del tenor Josep Fadó estarà en aquest cas acompanyat al piano per la tècnica de la pianista russa. Kobekina destaca per la seva trajectòria com intèrpret que inclou concerts a Rússia, Corea, Polònia, França, Cuba, així com enregistraments per a ràdio i televisió.

Aquest és el gran concert d'aquest Nadal la ciutat, amb protagonisme pel tenor mataroní Josep Fadó. Fadó ja va protagonitzar juntament amb Big Band Jazz Maresme el concert de Nadal d'Argentona 

Una gala, tres propostes

Segons els organitzadors, està previst que el concert tingui una durada de 70 minuts, sense pausa. En aquest sentit, la Gala estarà estructurada i dividida en tres parts musicalment ben diferenciades: una inspirada l'entorn modernista de finals del segle XIX, una altra inspirada en els estils de principis del segle XX i una última protagonitzada per la selecció de músiques nadalenques.

Les entrades
Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a través de venda en línia que ofereix Ticketea o, de forma presencial, a la Biblioteca Popular, l’Ateneu i la Casa Coll i Regàs. També es podran adquirir fins a exhaurir localitats el mateix dia del concert a l’Ateneu (La Riera, 92).