GospelSons canta a Aretha Franklin

La formació homenatja la Reina del Soul amb un concert tribut aquest divendres 30 de novembre al Clap

  • Anna Galdon // Fotos: cedides
  • Divendres, 30 Novembre 2018 09:17

Cultura 2018, gospelsons

La sala Clap s’omple aquest divendres de soul, R&B i gòspel gràcies a l’homenatge de GospelSons a Aretha Franklin. El cor mataroní, nascut el 2005 d’un projecte de la Casa de la Música Popular de Mataró, fa un pas endavant per versionar algunes de les cançons més mítiques de la Reina del Soul.


La seva directora, Georgina Blanch, ha ideat el projecte GospelSons. Aretha Franklin Tribute, un merescut homenatge dedicat especialment a la que ha estat una de les grans icones de la música afroamericana dels últims temps.
Així, s’espera que sonin algunes de les cançons més conegudes de Franklin, però, sobretot, la formació vol rescatar aquells temes que estiguin més a prop del gospel. Tot i això, els impulsors asseguren que no faltaran temes com Think, Respect, Natural Woman o Chain of fools.

Cultura 2018, gospelsonsHomenatge a la Reina del Soul
Nascuda a Memphis (EUA) el 1942, Aretha Franklin és considerada una de les cantants amb més talent de tots els temps. La seva increïble veu es va apagar el passat mes d'agost, a l'edat de 76 anys.

Organitzat per la Casa de la Música Popular, les entrades pel concert de divendres 30 de novembre es poden adquirir al web de les cases de la música (www.casadelamusica.cat) i té un cost de 5 euros.