Tot preparat per un Canet Rock de rècord

Les 23.000 entrades al Pla d'en Sala van volar i fa un mes i mig que estan esgotades pel que la vila maresmenca tornarà a ser la capital de la música en català

  • Cugat Comas // Fotos: cedides
  • Divendres, 06 Juliol 2018 09:54

Cultura 2018, canet rockTot preparat a Canet de Mar per tornar a ser, per un dia sencer, la capital de la música en català. El Pla d'en Sala acull aquest dissabte la cinquena edició moderna del Canet Rock, la novena si s'hi sumen les quatre edicions de la dècada dels setanta, el que converteix aquest en quelcom més que un festival de referència.


Les 23.000 entrades del festival van volar literalment i es van exhaurir fa més d'un mes i mig. El Canet Rock 2018 serà una edició de rècord que es proposa altra vegada el mateix plantejament: un sol escenari, actuacions curtes d'un màxim d'una hora i bona part de la flor i nata de la música festiva catalana actuant, uns darrere els altres.

Un festival amb ànima, se n'ha dit amb raó els darrers anys i també es pot afegir com el dia més important de l'any per bona part de negocis canetencs que just una setmana després de Festa Major rep una invasió literal de visitants: Canet supera els 14.000 habitants, el festival hi sumarà més de 23.000 entusiastes.

Cultura 2018, canet rock

El Canet Rock seran un total de setze hores de música entre que s'obrin les portes i que acabi per sortir el sol, el gran moment-objectiu del festival, al so de Txarango. El grup del Ripollès, que ha anunciat que per la tardor aturaran la seva activitat durant més d'un any, tornaran a ser els encarregats de rematar el programa musical que suposa el gran al·licient del festival.

Si és clàssic el moment de sortir el sol, tampoc faltarà un altre al·licient habitual: l'aparició de Josep Maria Mainat a l'escenari. Ell, connector del Canet Rock històric amb l'actual i "trinco", sempre divertit.

Cultura 2018, canet rock

Per l'escenari del Canet Rock, hi passaran Brams, Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Animal, Zoo, Doctor Prats, Sense Sal, la Sra.Tomasa, Pupil·les, Miquel del Roig, La Soul Machine + Brodas Bros. El menú és suggerent.