El Sonic June: un cicle de música independent

Neix el primer cicle de música independent i alternativa de Mataró entre el 9 de juny i el 7 de juliol amb concerts de Talcö, Black Fanegas, Ran Ran Ran, entre altres

Sonic June

Del 9 de juny al 7 de juliol tindrà lloc a diferents escenaris de Mataró el 1r Cicle de música independent i alternativa, el Sonic June. El festival programarà durant un mes bandes i músics de diferents estils: des del folk, el pop, el rock o l'electrònica, sempre emmarcats dins l'etiqueta indie.

El cartell està format per grups emergents que comencen a sonar amb força a l'escena de Barcelona com els Estramoni, Ran Ran Ran, Espígol o Espacea. Aquestes formacions compartiran el festival amb artistes de la comarca com Marina, Black Fanegas, i les propostes d'electrònica de Thëm, Talcö o Tatsumi & Masako. A més Sonic June comptarà amb els Djs locals The V0id, Del Roble i ILLRa Musiqein.

Els escenaris de la ciutat

El cicle de música independent i alternativa de Mataró tindrà un epicentre: al Bar Capgrossos dels Jardins de l'Escorxador, un parc ple d'edificis modernistes. Tot i això, també es podran veure concerts en altres espais com el Bar Casa Paco, la cerveseria Molta Malta, l’Arc Cafè Cultural.

La programació

El primer concert del dissabte 9 de juny a les 12h al Bar Capgrossos anirà a càrrec d’Estramoni + The V0id (Dj); Ran Ran Ran + Del Roble (Dj) tindrà lloc el dissabte 16 de Juny a les 12h al Bar Capgrossos; Marina serà el concert del divendres 29 de Juny a les 19h a Casa Paco; el cicle continuarà amb el mataroní Black Fanegas el divendres 29 de Juny a les 19.45h al Molta Malta; Thëm + Talcö seran els artistes del divendres 29 de Juny a les 20.45h a l'Arc Cafè Cultural; el dissabte 30 de juny serà el torn de l’Espígol + iLLRa Musiqein (Dj) a les 12h al Bar Capgrossos; el dissabte 7 de juliol tindrà lloc un concert de la mà d’Espacea + Tatsumi & Masako a les 12h al Bar Capgrossos; i, per últim, el final de temporada serà amb El Radiocassette el dissabte 7 de Juliol a les 17h a Dòria Llibres.

El Radiocassette final de temporada

I com a activitat extra, El Radiocassette, setmanari de música independent de Mataró Ràdio, celebrarà amb el final de temporada amb un programa especial obert al públic a la llibreria Dòria Llibres.