Un nou cicle 'Art Sonor' a la Destil·leria

Tres jornades relacionades amb l’art, la música i el so en aquest nou cicle que tindrà lloc durant el mes de maig

  • Laia Mulà
  • Dijous, 10 Maig 2018 15:32

Cultura 2018, art sonor

Durant el mes de maig, l’espai de La Destil·leria de Mataró acollirà tres jornades centrades en Art Sonor, un nou cicle que per primera vegada organitza aquest espai cultural. Les jornades comptaran amb performances de tipus sòniques, concerts, música experimental, projeccions relacionades amb art i so i workshops, entre altres. Tindran lloc els dissabtes dia 12 i 19 de maig i el diumenge dia 20 i les activitats aniran acompanyades de la possibilitat de gaudir de vermut i tapes per gaudir d’una estona experimental de primera.

El dissabte 12 de maig de 10h a 12.30h tindrà lloc una master class oberta d’Arte y Sonido amb un taller teòric d’introducció a l’art sonor (Mòdul 1). Seguidament, a les 13h, serà el moment d’un concert performance Spoken Word amb Laura Llaneli i d’un concert de música experimental amb Lina Lab a les 13.30h. El mateix dia a les 17.30h continuaran amb un taller teòric i pràctic sobre poesia fonètica i sonora (Mòdul 2) i, per últim, a les 19.30h serà el moment d’una projecció de cinema sonor ‘Opera for a Small Room’.

El dissabte dia 19 començarà amb una workshop sobre l’Escena local contemporània (Mòdul 3), seguida a les 12.15h d’una projecció de cinema sonor: ‘El sonido de Sudamérica’ i ‘Concierto de Ciudad Festival Tsonami 2012’. A les 13.30h serà el moment del concert circuit a càrrec de TAUB.

Per acabar el cicle, el diumenge 20 serà el moment de gaudir a les 10h d’un taller d’introducció al paisatge sonor (Modul 4), seguit de concerts de tancament a partir de les 12.30h a càrrec de Francesc Llompart, seguit d’un concert quadrifònic de paisatges sonors a càrrec d’Arte y Sonido.

Inscripcions
Es pot participar en un sol mòdul a un preu de 9 euros o adquirir l’abonament als quatre mòduls per un preu de 32 euros. Cal destacar que, per altra banda, l’accés als concerts és lliure i funcionarà amb el mètode de taquilla inversa.