De la tradició a l’avantguarda amb GospelSons

Oferirà un concert de primera acompanyats del Golden Gospel Choir, el cor de gospel de gent gran de l'EMMM

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Divendres, 02 Març 2018 11:19

Cultura 2018, gospelsons

GospelSons presenta aquest divendres 2 de març una cita musical de primera on gaudir del gospel de totes les èpoques, des del més tradicional fins al més modern. El grup de gospel mataroní per excel·lència, dirigit per Georgina Blanch, comptarà amb la col·laboració del Golden Gospel Choir. Aquest últim és el cor de gospel de gent gran de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) que va néixer fa només uns mesos. L'esdeveniment està organitzat conjuntament per la Casa de la Música de Mataró i l'agrupació GospelSons i tindrà lloc al Teatre Monumental de Mataró a les 21h del vespre. El concert històricament s'inscrivia en la programació del Cicle de Músiques Tranquil·les quan aquest es feia durant els primeres mesos de l'any.

Serà el primer concert conjunt de les dues formacions, dirigides per Georgina Blanch

Segell mataroní
GospelSons és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2005 d’un projecte de la Casa de la Música Popular de Mataró, i que forma part de la Xarxa Gospel de Catalunya. El cor compta amb una vuitantena de cantaires de totes les edats, units per la passió per la música i el gospel. Un cor que, després de més de deu anys, s’ha establert com una entitat musical arrelada i amb història tant a Mataró com arreu de Catalunya.

Gospel per a la tercera edat

L'Àrea de Gent Gran Activa de l'Ajuntament de Mataró i l'EMMM van impulsar fa uns mesos aquest cor dirigit també per Georgina Blanch. La iniciativa ha estat un èxit des dels inicis i ja rep una trentena d'avis i àvies de Mataró que poden cantar, ballar, divertir-se i teixir una xarxa d'amistats.