Tots els èxits dels Beatles per als fills i els pares

La Casa de la Música reprèn el programa Xics'n'Roll amb concert pels petits a càrrec del grup Abbey Road

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 25 Gener 2018 17:51

Cultura 2018, cartell abbey road

Fer concerts per als petits de la casa, acostar-los els grups que van fer gaudir els seus pares o avis, encomanar-los la passió pels grans grups, per la bona música històrica. Aquest és el propòsit de Xics'n'Roll, el programa de les Cases de la Música que a Mataró es reprèn aquest diumenge amb els Abbey Road, un dels grups més coneguts d'homenatge als Beatles.

És un concert pels fills i pels pares, perquè totes les famílies gaudeixin d’una experiència plegats tot descobrint els grans èxits del famós quartet de Liverpool.

Un molt bon tribut
Un concert dels Abbey Road equival a un túnel cap a una altra dimensió, a submergir-se en la música dels 60. Amb un so impecable i un repertori que recull els més grans èxits de la banda britànica The Beatles durant el període 1962-1970.

Per a pares i fills

Amb Xics'n'Roll els grups tribut adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el xou alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.