Comença un nou Músiques Tranquil·les

Flor de Canela, un grup sorgit de l'Esmuc, és la primera aposta –dijous que ve, dia 11– de la comunitat que programa cooperativament el cicle

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Dilluns, 08 Gener 2018 00:00

Cultura 2018, flor de canela, musiques tranquil·les

Dijous que ve arrenca amb Flor de Canela una nova temporada de Músiques Tranquil·les que  anuncia els sis concerts que acollirà entre el gener i el juny del 2018, cada primer dijous de més amb obertura de portes a les 20h i concert a les 21h. Amb una programació escollida per la Comunitat Músiques Tranquil·les, formada per unes 400 persones de Mataró i el Maresme. Es tracta d'una cita mensual de luxe en un espai ple de personalitat pròpia, el Teatre Casal l'Aliança.


Un grup de joves estudiants de Música Moderna a l'ESMUC van formar Flor de Canela que aposta pels arranjaments de temes tradicionals. En la seva música s'hi fa present el mestissatge que les caracteritza, amb versions jazzístiques que passen pel folklore llatinoamericà, el pop, la rumba i el soul.

Joan Rovira: dijous 1 de febrer

Cultura 2018, musiques tranquil·les

Joan Rovira aposta per una cançó d'autor d'allò més festiva però amb un estil personal i trencador, capaç de fer ballar i d'emocionar al mateix temps. Durant els 90 minuts de concert, Joan Rovira té un potent directe amb un xou dinàmic i diferent, sempre amb un toc d'humor i l'accent indestriable de les Terres de l'Ebre. Acompanyat de la seva guitarra, el dijous 1 de febrer oferirà una actuació íntima per presentar el seu últim disc del 2017 titulat 'Encara Tenim Temps'.

Anita Zengeza: dijous 1 de març

Cultura 2018, musiques tranquil·les

Anita Zengeza és una cantant i compositora de Zimbàbue que viu a Barcelona. La seva música és una fusió de sons i colors que s'inspiren de diferents cultures com la música africana, la llatina i la brasilera. Amb lletres compromeses que parlen d'aventures i lluites de la vida quotidiana, Anita Zengeza aconsegueix un so ètnic, modern, amb sabor i sentiment. Acompanyada d'una banda de músics, Zengeza serà la segona cita del cicle el dijous 1 de març.

Entre Orillas: dijous 1 d'abril

Cultura 2018, musiques tranquil·les

Entre Orillas és una unió entre Cuba i el flamenc que visitarà Mataró el dijous 1 d'abril. La formació musical compta amb cinc músics de primera damunt l'escenari que s'uneixen en una proposta de qualitat, delicada, senzilla i innovadora. Es tracta d'un somni compartit, un projecte nascut de l'intercanvi musical entre la música cubana i l'espanyola on tradició i innovació van de la mà i progressen plegades.

Sambala: dijous 3 de maig

Cultura 2018, musiques tranquil·les

El dijous 3 de maig serà el dia de Sambala, un espectacle amb cinc músics de llarga trajectòria musical a cavall entre diferents estils. Amb un munt de propostes creatives, els seus membres s'evoquen a la música brasilera d'arrel popular per retre-hi homenatge. Un espectacle lluminós, alegre i ple de sensibilitat, on tenen cabuda la poesia, els paisatges sonors, la samba així com altres ritmes brasilers.

Una: dijous 7 de juny

Cultura 2018, musiques tranquil·les

El darrer concert de la programació tindrà lloc el dijous 7 de juny i anirà a càrrec d'Una, grup format per cinc dones amb els seus instruments. Una veu i diversos instruments de corda recordaran cançons populars d’Argentina, Brasil o Veneçuela, combinades amb composicions pròpies que conviuen en la diversitat de ritmes i registres sonors a través dels seus arranjaments originals. Profunditat, força i delicadesa amb Una.