Tributs als grups més cèlebres els dissabtes a la nit a Privat

Produccions Iluro Music i la Sala Privat aposten per la música en directe en aquesta franja

  • Redacció
  • Dimarts, 02 Gener 2018 17:46

Fitos y el Fitipaldi

Les músiques que han marcat generacions de grups ben populars, dels que tothom en coneix més d’una i de dues cançons, en directe per després de sopar. Aquest és el pla que proposen Produccions Iluro Music i la Sala Privat a partir del 13 de gener. Els dissabtes a la primera franja nocturna serà l’hora dels tributs a bandes com Fito y los Fitipaldis, Mecano, Coldplay o Manà, entre d’altres. Iluro Music aposta pels tributs durant els mesos de gener i febrer i vol acostar al públic la música en directe. L’elecció de la sala no és casual i la promotora la defineix com una de les millors de la comarca.

El primer concert-tribut serà dissabte que ve, 13 de gener, amb el tribut a Fito y los Fitipaldis. L’horari es repetirà setmana rere setmana, a partir de les 00:30, fins a les 02:00 aproximadament. Un horari perfecte per a aquells que havent sopat, volen prendre una copa acompanyats de la millor música en directe.

Privat

Més enllà dels concerts, la Sala Privat està oberta al públic cada dissabte de 00:00 a 05:30, per la qual cosa para aquells que després del concert vulguin seguir gaudint de la música i de la nit, podran fer-ho en el millor ambient possible. De moment, són sis els tributs organitzats per aquests dos primers mesos de gener i febrer tot i que els directors d'ambdues organitzacions no descarten donar-li continuïtat en el temps fins a l'estiu. A part dels concerts ja nomenats anteriorment, hi haurà un tribut a l'Últim de la fila i un concepte anomenat versions de la mà de Bandes del Maresme com a Hotel Cochambre, Mala Vida, Banda Paranoia entre altres.