D'un treball de batxillerat a un concert solidari

Clara March és l'alumna que es va proposar organitzar l'esdeveniment per recaptar fons per l'Associació d'Amics de la República Dominicana

Cor Juvenil Rodamon

Una alumna del GEM de segon curs de Batxillerat, la Clara March, es va proposar un treball de recerca amb finalitats benèfiques: l'impuls i l'organització d'un concert solidari per a l'Associació d'Amics de la República Dominicana. El projecte ja és una realitat i ara estan posant en marxa els últims elements preparatius del concert que ja té data: se celebrarà el dia 19 de novembre a l'Església de Sant Josep a les 18 h. El concert comptarà amb la música dels artistes del Cor Juvenil Rodamón i d'un Cor Mixt format, entre altres músics, per membres de l'Orfeó Català.

Tota la preparació

Per difondre l'esdeveniment i sensibilitzar sobre la tasca de l'associació, la Clara March ha elaborat un petit muntatge audiovisual que compara la diferència dels serveis dels quals disposem nosaltres i els ciutadans de República Dominicana. També s'ha encarregat del disseny del cartell i el programa del concert, un treball ple d'esforç que espera ser tot un èxit.

En antena
El dia 22 de novembre March presentarà el projecte en una entrevista al programa Altaveu de MataróRàdio.