Una referència mundial del blues arriba al Clap

Boo Boo Davis és un mite vivent: avui a Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 27 Octubre 2017 00:00

Cultura 2017, boo boo davis

El Clap es vesteix de gala aquest divendres a la nit amb la visita d'un escollit del món del blues: directe des del Mississippí.  És un autèntic luxe que Boo Boo Davis hagi situat Mataró a la seva ruta, en aquesta nova gira per Europa. Es proposa ressar el millor de la seva carrera

Boo Boo Davis és un músic que pertany a les últimes generacions que sobreviuen tocant i component blues forjat des de la dura vida en els camps de cotó del delta del Mississipí. Va néixer i es va criar a Drew, en el cor del delta, les seves terres prolífiques per al cultiu del cotó donava cabuda a un gran nombre de treballadors atraient grans músics d'àrees limítrofes. Els músics que escoltaven a casa de Davis eren llegendes com John Lee Hooker, Elmore James o Robert Pete Williams.

Una vida de 'bluesman'
Quan era petit a casa dels Davis no hi havia diners per anar a l'escola i Boo Boo mai va aprendre a escriure ni llegir. Seguint els sons amb els quals va créixer, ha fet del blues un estil de vida que l'ha portat a viatjar per tot el món i a mantenir-se actiu amb tota la seva energia intacte fent front a la societat moderna.